U Siriju se vratilo 220.000 izbjeglica

DAMASK - Više od 220.000 sirijskih izbjeglica vratilo se kućama uz pomoć ruske vojske, izjavio je šef ruskog Centra za pomirenje sukobljenih strana u Siriji Sergej Solomatin.

Više od 80 vozila u lančanim sudarima u Italiji

VERONA - Više od 80 vozila učestvovalo je juče u lančanim sudarima na sjeveru Italije u kojima je jedna osoba poginula, a 40 povrijeđeno, prenose italijanski mediji.

Izraelci napravili oružje koje uništava S-300 i S-400

TEL AVIV - Kompanija "Izrael aerospejs indurstiz" je predstavila model drona-kamikaze "Mini Harpi", koji je predviđen za borbu protiv neprijateljske tehnike.

Oslobođeni Srbi koji su uhapšeni na Haitiju

VAŠINGTON - Petorica Amerikanaca i dvojica Srba, koji su bili uhapšeni na Haitiju zbog navodnog nelegalnog posjedovanja oružja, vraćeni su u SAD, potvrđeno je Glasu Amerike u ...

U Kataloniji protesti, 34 povrijeđeno, četvoro uhapšeno

BARSELONA - U sukobu policije i pristalica nezavisnosti Katalonije, koje su danas blokirale glavne saobraćajnice, autoputeve, ulice i železničke pruge širom tog španskog ...

Maduro zatvara granicu sa Brazilom

KARAKAS - Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro rekao je danas da će Venecuela zatvoriti granicu sa Brazilom, a da razmatra sličan postupak i u slučaju Kolumbije.

Hitlerovi vojnici u Belgiji i Britaniji još dobijaju penzije

BRISEL - U Belgiji i Velikoj Britaniji, ali i još nekim zemljama, pripadnici Hitlerovih SS jedinica ili njihove porodice, primaju njemačke penzije.

Jak zemljotres potresao Japan

TOKIO - Zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihterovoj skali potresao je danas ostrvo Hoakido na sjeveru Japana, ali nije izazvao žrtve niti materijslanu štetu.