Pomagač napadača iz Strazbura pred sudom

PARIZ - Pred pariskim sudom danas će se pojaviti muškarac osumnjičen da je počiniocu napada u Strazburu pomogao da nabavi oružje, saopšteno je iz kancelarije pariskog ...

Ukrajina raspoređuje "zabranjeno" oružje oko kontakt linije sa LNR

LUGANSK - Ukrajinske bezbjednosne snage dovukle su lansirne raketne sisteme "Grad" na kontakt liniju, saopštila je Narodna milicija samoproglašene Luganske Narodne Republike.

Moskva poslala borbene avione na Krim

MOSKVA - Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da raspoređuje više od deset aviona tipa "suhoj SU-27" i "SU-30" na Krimu.

Dječak napravio padobran, skočio sa zgrade i poginuo (UZNEMIRUJUĆE)

Petanestogodišnji dječak poginuo je nakon što je skočio sa padobranom koji je sam napravio sa zgrade u Ukrajini.

Gudenus traži zakon protiv političkog islama

BEČ - Šef poslaničkog kluba vladajuće Slobodarske partije Austrije (FPO) Johan Gudenus želi da se do sredine iduće godine usvoji zakon protiv političkog islama.

Njemačka isplaćuje Jevrejima odštetu za Holokaust

BERLIN - Njemačka će Jevrejima koji su preživjeli Holokaust kao djeca isplatiti jednokratnu kompenzaciju, saopšteno je iz njujorške organizacije koja vodi proces kompenzacije.

Lavrov: Moskva neće ratovati protiv Ukrajine

MOSKVA - Rusija neće ratovati protiv Ukrajine, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov radiju "Komsomolskaja pravda".

Arapska liga pozvala Australiju da prizna nezavisnu Palestinu

Arapska liga danas je pozvala vlasti Australije da priznaju nezavisnu državu Palestinu i Istočni Jerusalim kao njen glavni grad.