Kijev proširio sankcije Moskvi

KIJEV - Ukrajinski predsjednik Petro Porošenko potpisao je dekret o proširenju sankcija ruskim kompanijama i entitetima, saopštio je ukrajinski Savjet za nacionalnu odbranu i ...

Migranti koriste navijačke iskaznice za ulazak u Evropu

SANKT PETERBURG - Manji broj migranata iskoristio je sistem korišćenja ulaznica za Svjetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji kako bi protivzakonito ušli u EU.

Tramp izdao naredbu o spajanju razdvojenih porodica

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp saopštio je tokom sastanka predsjedničkog kabineta u Bijeloj kući da je izdao naredbu vladinim agencijama da ponovo spoje članove ...

Tramp bacio Merkelovoj dvije bombone - "Evo ti Angela"

Predsjednik SAD Donald Tramp je tokom samita “velike sedmorke“ u Kanadi bacio nekoliko bombona kancelarki Njemačke Angeli Merkel.

Izraelski avioni napali Gazu zbog zapaljivih zmajeva

JERUSALIM - Izraelska vojska saopštila je da su napali Palestince u Gazi, koji su pokušavali da lansiraju zmajeve sa zapaljivim supstancama ka teritoriji Izraela.

Požar u Londonu, na terenu skoro 60 vatrogasaca

LONDON - Veliki požar izbio je u prodavnici u stambenoj zgradi u Velingu, u Londonu, a skoro 60 vatrogasaca je izašlo na lice mjesta, javlja britanski "Ekspres".

Odbijena žalba Brejvika za neljudski tretman u zatvoru

STRAZBUR - Evropski sud za ljudska prava odbacio je žalbu norveškog masovnog ubice Andersa Behringa Brejvika, koji se žalio na zatvorske uslove i tvrdio da je podvrgnut ...

"Dobrodošli u Ameriku", fotografija koja je šokirala svijet

VAŠINGTON - U jeku žestokih kritika antiimigracionih odluka američkog predsjednika koje su za posljedice imale na hiljade ostavljene djece izašao je novi broj Tajma.