Privreda

BH Telecom najavio reorganizaciju i nove sadržaje za korisnike (FOTO)

BH Telecom najavio reorganizaciju i nove sadržaje za korisnike (FOTO)
BH Telecom najavio reorganizaciju i nove sadržaje za korisnike (FOTO)

SARAJEVO - Kompanija "BH Telecom" organizovala je u petak prijem u povodu 5. septembra, dana ove kompanije.

Veliki broj zvanica odazvao se na poziv ovog telekomunikacijskog operatera, a o budućim zadacima i uspjehu ove kompanije govorio je generalni direktor Mirsad Zaimović.

On je, pozdravljajući zvanice i visoke zvaničnike iz Federacije BiH, rekao da ovaj datum kompanija "BH Telecom" kao svoj dan obilježava već 10 godina, te najavio reorganizaciju i novi dizajn kompanije, kao i još povoljnije sadržaje za korisnike.

"Reorganizacija je potrebna kako bi se na što bolji način prilagodili tržištu. Želimo biti što bliži našim korisnicima i biti im u svakom trenutku na raspolaganju", rekao je Zaimović.

Dodao je da je "BH Telecom", bez obzira na veliku i kvalitetnu konkurenciju, uspio ostati broj jedan na bh. tržištu.

"Naš kvalitet je prepoznat i na regionalnom, ali i na svjetskom telekomunikacijskom tržištu", istakao je Zaimović i dodao da bi proces reorganizacije i novog dizajna kompanije trebao biti završen u narednih šest mjeseci, te da je kompanija u sedmom mjesecu ostvarila veliku dobit.

Ako se tako nastavi u septembru i oktobru, ocijenio je, onda se "može reći da smo stabilni kada je o telekomunikacijama riječ".

Istakao je da je ova kompanija u posljednjih 10 godina Federaciji BiH, odnosno državi BiH donijela dobit od milijardu KM, da je, od kada se počeo plaćati PDV, "BH Telecom" uplatio 480.000 KM, da imaju 3.500 zaposlenih, da su izdvojili 250 miliona KM u posljednjih 10 godina za penzioni fond.

Prijem povodom dana kompanije "BH Telecom" menadžment je iskoristio i da podijeli nagrade dobitnicima koji su proteklih mjeseci učestvovali u nagradnoj igri ove kompanije.

Automobile marke tojota dobili su Elvir Zilić iz Modriče i Šerif Mahmutović iz Kljuća, a škodu oktavija Edis Saleković iz Tuzle.

Ključeve sretnim dobitnicima uručio je generalni direktor firme Mirsad Zaimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije