Privreda

Banja Vrućica sertifikatom potvrdila kvalitet usluga

Banja Vrućica sertifikatom potvrdila kvalitet usluga
Banja Vrućica sertifikatom potvrdila kvalitet usluga

TESLIĆ - Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" zvanično je potvrđen kvalitet usluga dodjeljivanjem sertifikata ISO 9001:2008.

Prihvatanjem ISO standarda i uvođenjem sertifikacijskog sistema "Banja Vrućica" pokazuje posvećenost stalnom unapređenju kvaliteta usluge, željama i potrebama gostiju i korisnika usluga u zdravstvenom turizmu, saopšteno je iz ove banje.

Vršilac dužnosti generalnog direktora "Banje Vrućica" Aleksandar Radošević istakao je da je sertifikat još jedan dokaz kvaliteta procesa rada ovog centra, na koji mogu biti ponosni.

"Naša nastojanja su da se i dalje fokusiramo na usavršavanje procesa pružanja usluga, da bismo dodatno poboljšali kvalitet", naglasio je Radošević.

Dobijanje ISO standarda za "Banju Vrućicu" znači preuzimanje obaveze održavanja, ne samo visokog nivoa usluga, kvaliteta i internih sistema upravljanja, nego i njihovog stalnog unapređivanja i poboljšavanja, jer je ISO 9001:2008 oznaka profesionalnosti i međunarodno prepoznatljivih normi kvaliteta, koje su podjednake i mjerljive u svim zemljama i na svim kontinentima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije