Privreda

"Bimal" otpremio prve količine ulja u Kinu

"Bimal" otpremio prve količine ulja u Kinu
"Bimal" otpremio prve količine ulja u Kinu

BRČKO - Iz fabrike za proizvodnju jestivog ulja "Bimal" iz Brčkog u ponedjeljak su otpremljene prve količine jestivog rafinisanog ulja za Kinu.

Kako su istakli iz ovog preduzeća, biće otpremljeno oko milion litara jestivog ulja proizvedenog u fabrici u Brčkom. Naime, predstavnici "Bimala" nedavno su posjetili nekoliko kupaca u Šangaju s kojima je potpisan predugovor o saradnji, a nakon realizovane prve pošiljke u flex kontejnerima, od sljedeće sedmice kreće isporuka još 2,5 miliona litara sirovog ulja. Iz ove firme navode da će kupcima u Kini tokom ljeta biti isporučeno oko 3,5 miliona litara ulja proizvedenog po najvišim standardima kvaliteta.

Povećanje proizvodnih kapaciteta, konstantno ulaganje u kvalitet i vizija razvoja na nova tržišta omogućili su "Bimalu" da svoja visokokvalitetna ulja izvozi na svjetsko tržište.

"Sigurni u kvalitet naših proizvoda, vjerujemo da je ovo početak dugoročne saradnje s kupcima u Kini", poručila je Nataša Pucar, direktor korporativnih komunikacija "Bimala".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije