Privreda

Bonusi za korisnike pripejd "Frend" paketa

Bonusi za korisnike pripejd "Frend" paketa
Bonusi za korisnike pripejd "Frend" paketa

BANJALUKA - Kompanija "M:tel" obradovaće dodatnim bonusima one koji se opredijele za pripejd "Frend" paket tokom prazničnih dana.

Oni koji se odluče za paket sa telefonom dobiće dvije SIM kartice, a u ponudi je i "samsung E 1200" po cijeni od 25 KM sa PDV-om. Na jednoj kartici bonus iznosi dvije marke na glavnom računu i četiri marke na bonus računu, a na drugoj kartici dvije KM na glavnom računu.

Kupovinom startnog paketa po cijeni od četiri KM sa PDV-om korisnik dobija, osim dvije KM na glavnom računu, jedan gigabajt mobilnog interneta i hiljadu SMS-ova.

Bonusi vrijede sedam dana od dana aktivacije koju je moguće izvršiti i putem koda *141#, saopšteno je iz Kompanije "M:tel".

Maksimalna brzina prenosa podataka u okviru navedenog bonusa za mobilni internet je do 7,2 megabita u sekundi, a ukoliko se bonus iskoristi prije isteka perioda važenja i dalje je moguće neograničeno korišćenje mobilnog interneta, ali po smanjenoj brzini protoka do 64 kilobita po sekundi.

"Novu količinu mobilnog interneta po maksimalnoj brzini moguće je kupiti i putem tarifne opcije 'Kupi internet', dostupne putem servisa 'Moj meni' kojem se pristupa biranjem koda *100#", dodaje se u saopštenju.

Putem ove tarifne opcije korisnicima su na raspolaganju 50 megabajta po cijeni od jedne KM po maksimalnoj brzini do 7,2 megabita u sekundi i trajanju od 24 časa, zatim jedan gigabajt po cijeni od 3,5 KM po maksimalnoj brzini do 21 megabita u sekundi i trajanju od 24 časa.

Na raspolaganju su i 250 megabajta po cijeni od pet KM po maksimalnoj brzini do 21 megabita u sekundi i trajanju od sedam dana, te 500 megabajta po cijeni od 10 KM sa maksimalnom brzinom do 21 megabit u sekundi i trajanjem od 30 dana. U navedene cijene nije uračunat PDV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije