Privreda

Do Tivta i nazad za 259 maraka

Do Tivta i nazad za 259 maraka
Do Tivta i nazad za 259 maraka

BANJALUKA - Čarter avio-linija Banjaluka - Tivat - Banjaluka pokrenuta je danas polijetanjem aviona ATR 72, kompanije "BH Airlines", s aerodroma u Mahovljanima.

Cijena povratne karte kreće se u iznosu od 259 KM za odrasle, za djecu 239 KM, dok karta u jednom smjeru košta 180 KM, rekao je Miroslav Janjić, direktor "Aerodroma Republike Srpske".

"Prva rotacija za Tivat krenula u 14 časova, a u Banjaluci je opet u 16.45 i tako svake nedjelje do kraja avgusta", rekao je Janjić prilikom prezentacije turističke ponude Crne Gore, koja je upriličena na Trgu Krajine u Banjaluci. On je dodao da će avio-linija po potrebi biti i produžena, a termini promijenjeni.

"Nadamo se da će ova linija biti isplativa, jer je cijena pristupačna i u nju su uključene sve takse. Jeftinije od ovoga nismo mogli i nadamo se da će nam se putnici svaki put vraćati", naglasio je Janjić.

Danica Ćeranić, pomoćnica direktora Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, rekla je da su cijene ljetovanja na Crnogorskom primorju pristupačne, naročito u privatnom smještaju, koji je standardizovan i unaprijeđen.

"Cijene na barskoj rivijeri kreću se od šest evra po osobi po danu, do sedam evra na ulcinjskoj rivijeri, te 10 na budvanskoj i hercegnovskoj, dok se cijene u apartmanima kreću od 30 do 60 evra", naglasila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije