Privreda

Elektroinžinjer iz Banjaluke dobitnik „Samsung Galaxy S6 Edge“ u nagradnoj igri Hypo banke

Elektroinžinjer iz Banjaluke dobitnik „Samsung Galaxy S6 Edge“ u nagradnoj igri Hypo banke
Elektroinžinjer iz Banjaluke dobitnik „Samsung Galaxy S6 Edge“ u nagradnoj igri Hypo banke

BANJALUKA – Goran Obradović, elektroinžinjer iz Banjaluke, srećni je dobitnik glavne nagrade smart telefona „Samsung Galaxy S6 Edge“ u prvoj nagradnoj igri „Nagrade za pet“, koju je organizovala Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka u decembru mjesecu za svoje klijente, korisnike Hypo Visa Classic i Hypo Visa Revolving kartica.

Pravo učestvovanja imali su novi i postojeći korisnici pomenutih kartica koji su u toku trajanja nagradne igre (od 15.12 do 31.12.2015.) napravili minimalno 5 POS transakcija u zemlji i inostranstvu.

„ O nagradnoj igri sam saznao iz promotivne poruke koja mi je poslata iz Banke, i priznajem, to je uticalo da dođem podići svoju Hypo Visa Classic karticu (stara kartica je već bila istekla). Radije koristim karticu nego gotovinu, pa mi nije bilo potrebno mnogo vremena da napravim 5 transakcija, koliko je bilo potrebno da se kvalifikujem. Međutim, za mene lično, ova nagrada dolazi u drugom kontekstu. Ja sam upravo zatvorio račun u drugoj banci, prebacio trajni nalog za stambeni kredit u Hypo banku, i prebacio se na novu uslugu mobilnog bankarstva „mHypo“. Iako to nema veze sa nagradnom igrom, zaista se osjećam nagrađenim za povjerenje koje sam ukazao banci.“, izjavio je Obradović.

Nagradno izvlačenje održano je 11.01.2016. godine, u sjedištu banke u Banjaluci. Banka je rezultat nagradnog izvlačenja objavila u jednom dnevnom listu koji izlazi na teritoriji RS u roku od 7 dana od izvlačenja dobitnika te na web stranici www.hypo-alpe-adria.rs.ba

„Cilj nagradne igre bio je povećanje broja transakcija sa našim kreditnim karticama, ali i prilika da se uz lijepu nagradu zahvalimo svojim klijentima, korisnicima naših kartica, za veliko povjerenje.“, kaže Marija Panić, marketing menadžer Hypo Alpe-Adria-Bank u BiH.  

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije