Privreda

Gatarić otvorio MULTI Shop

Gatarić otvorio MULTI Shop
Gatarić otvorio MULTI Shop

BANJALUKA - Kompanija "Gatarić" je u petak u krugu nekadašnjeg kompleksa "Čajavec", u banjalučkoj Ulici Jovana Dučića, otvorila svoj prvi "MULTI Shop" u ovom gradu.

Novootvoreni "MULTI Shop" se prostira na 350 metara kvadratnih, a u njemu je ponuđen bogat asortiman proizvoda: kancelarijskog i školskog materijala, promotivnih i reklamnih artikala, igračaka, dekora i parti arikala, putno-modnog program, te poslovna galanterija poznatih svjetskih i evropskih brendova.

Nenad Ratkovac, direktor prodaje u firmi "Gatarić", prilikom otvaranja banjalučkog "MULTI Shopa" rekao je da je ova trgovina nastala kao kombinacija veleprodaje i maloprodaje ove firme.

"Naš cilj je da se kroz otvaranje ove trgovine u Banjaluci približimo svakom našem kupcu i partneru. Oni nas sada mogu lakše i jednostavnije naći i mogu se bolje upoznati sa svim što im nudimo", rekao je on.

Kompanija "Gatarić" 20 godina na tržištu BiH kotira kao jedan od vodećih distributera širokog spektra proizvoda kancelarijskog i školskog programa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije