Privreda

Hirurgiji donirano 45.000 KM

Hirurgiji donirano 45.000 KM
Hirurgiji donirano 45.000 KM

BANJALUKA - Kompanija "M:tel" je u petak uručila donaciju u iznosu od 45.000 KM Hirurgiji Univerzitetske bolnice Klinički centar Banjaluka za sanaciju prostorija i kupovinu opreme.

"Donacija je u cjelini realizovana, sredstva su pretvorena u stvari, uređen je unutrašnji prostor za boravak bolesnika i nabavljen potpuno nov agregat, koji će za slučaj nestanka struje u potpunosti omogućiti funkcionisanje svih vitalnih aparata", rekao je Mirko Stanetić, direktor UB KC Banjaluka.

On je najavio da će radovi na izgradnji nove zgrade Hirurgije započeti već sljedećeg mjeseca, a rok završetka je 42 mjeseca od dana stupanja na snagu ugovora o izgradnji.

Goran Vlaović, generalni direktor kompanije "M:tel", uručio je ček u iznosu od 45.000 direktoru Stanetiću i poželio uspješan rad i bolje uslove za pacijente u narednoj godini.

"Savjesno i društveno odgovorno poslovanje je strateško opredjeljenje kompanije 'M:tel' i mislim da je ovo najbolji način da završimo još jednu uspješnu poslovnu godinu", poručio je Vlaović.

Dragan Bogdanić, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, izrazio je zahvalnost na donaciji i rekao da je hirurgiji u ovom trenutku pomoć bila najpotrebnija.

"Dogovorili smo i nastavak saradnje s ovom kompanijom u onim zdravstvenim ustanovama u RS gdje se za to ukaže potreba", kazao je Bogdanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije