Privreda

Izaberi pravu kombinaciju za početak nove školske godine

Izaberi pravu kombinaciju za početak nove školske godine
Izaberi pravu kombinaciju za početak nove školske godine

BANJALUKA - Nova "M:tel" promotivna ponuda namijenjena je svima koji žele unaprijediti svoju komunikaciju, te prelaskom na Kombinuj tarifu obezbijediti sebi potpunu kontrolu troškova, bonus dopunu na računu i bonus za mobilni internet.

Ova ponuda može biti veoma interesantna roditeljima školaraca i studenata, jer pored potpune kontrole mjesečnih troškova, ono čime se izdvaja jeste to što telefon Alcatel Pixi 3 možete dobiti po cijeni od 1 KM uz tarifni model Kombinuj 20, dok je u Kombinuj 10 tarifi cijena ovog telefona 29 KM (sa uključenim PDV-om).

Acatel Pixi 3 je veoma praktičan dual SIM model koji omogućava istovremeno korišćenje dvije SIM kartice, s displejom veličine 4 inča, te Dual-core 1 GHz Cortex-A7 procesorom i 4 GB memorije, odnosno  512 MB RAM-a.

Prelaskom na Kombinuj tarife s cijenama od 10, 20 ili 30 KM (bez PDV-a), na vašem računu će uz odabrani iznos biti izražen i dodatni bonus od dvije, pet ili deset KM,  kao i bonus od 400 MB mobilnog interneta. Napominjemo, bonus možete iskoristiti unutar m:tel mreže 30 dana od dana aktivacije ponude.

Kao korisnik Kombinuj tarife imate i mogućnost izbora Kombinuj Flex ili Kombinuj Flat tarife, što zavisiti od toga da li više razgovarate u m:tel ili drugim BiH mrežama. Cijena poziva prema m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži u modelu Kombinuj Flex je 0,17 KM, dok u Kombnuj Flat modelu pozivi prema mobilnim i fiksnim mrežama u BiH iznose 0,20 KM.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite korisnički servis na 066 10 10 10.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije