Privreda

Jana poruke na bocama - izvor svakodnevne inspiracije

Jana poruke na bocama - izvor svakodnevne inspiracije
Jana poruke na bocama - izvor svakodnevne inspiracije

SARAJEVO - Danas je na platou ispred BBI centra predstavljena Jana – Voda s porukom. Lansiranjem serije motivacijskih i inspirativnih citata na svojim bocama, brend Jana poručuje kako svi možemo biti pokretači dobre energije i dobrih djela.

Kako je sve savjete najbolje dokazati vlastitim primjerom, tako i sama kampanja "Jana - Voda s porukom" ima humanitarni karakter.

Naime, do kraja godine, dijeljenjem pozitivnih Jana poruka i skupljanjem Jana kapljica, bit će realizovane humanitarne akcije širom Bosne i Hercegovine.

Tako je danas, razmjenjujući inspirativne poruke preko društvenih mreža, mnoštvo okupljenih učestvovalo u humanitarnoj akciji namijenjenoj NVO altruista Svjetlo, Sarajevo. Jana će donirati didaktički materijal za radionice programa socijalne uključenosti.

Pored Maje Miralem i Aleksandra Hršuma koji su bili domaćini promocije, predstavljanje je okupilo i brojna poznata lica, koji su željeli podržati akciju pozitivnih misli i dobrih djela, pri čemu su pozvali i sve ostale da im se u tome pridruže. Naime, poruke Jana moguće je dijeliti na društvenim mrežama, čime se prikupljaju kapljice koje će se potom pretočiti u donacije. Također, posjetom na stranicu www.vodasporukom.com i vi se možete uključiti u prikupljanje kapljicaiinformirati se o aktuelnim humanitarnim projektima. Svaka kapljica je korak bliže realizaciji dobrog djela, a dobro se dobrim vraća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije