Privreda

Kreativni ste? App Builder liga je takmičenje za vas

Kreativni ste? App Builder liga je takmičenje za vas
Kreativni ste? App Builder liga je takmičenje za vas

Kompanija m:tel je za sve kreativce osmislila takmičenje u izradi aplikacija za mobilne uređaje App Builder liga, a najbolji će biti nagrađeni vrijednim nagradama: mobilnim telefonom Sony Xperia Z1, tablet uređajem Samsung Galaxy Tab, laptopom Acer Aspire, freemium vaučerom za platformu ili majicom.

Pomoću jednostavnih alata App Builder platforme, koji su potpuno besplatni za učesnike takmičenja, svoju ideju možete pretvoriti u aplikaciju, a za to vam nije potrebno nikakvo prethodno programersko znanje.

Ova platforma će vam omogućiti da svoju kreativnu ideju pretvorite u aplikaciju koju ste zamislili, a gradićete je igrajući se zanimljivim alatima koje vam ona nudi. Aplikacija treba da bude korisna, jedinstvena, lokalno upotrebljiva, kreativna i funkcionalna.

Takmičenje App Builder liga je počelo polovinom avgusta, a dosad je već više od 1.300 kreativaca na ovoj platformi isprobalo svoje ideje pretvoriti u aplikaciju.

Osmislite ideju, smjestite je u jednu od ponuđenih kategorija: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju, ‘sagradite’ je u programu koji vam je ponuđen i pošaljite je do 30. oktobra 2014. godine na adresu kompanije m:tel.

Na internet stranici ovog takmičenja appbuilderliga.mtel.ba, možete pronaći sve detalje o takmičenju, prijaviti se na njega, te biti nagrađeni za svoju kreativnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije