Privreda

LED televizori po promo-cijenama

LED televizori po promo-cijenama
LED televizori po promo-cijenama

BANJALUKA - Kompanija "M:tel" je svojim korisnicima Open usluge omogućila izbor za kupovinu najnovijih modela LED televizora poznatih proizvođača "Samsung" i "Sony" po promotivnim cijenama i s rokom otplate na 12 mjeseci, uz ugovor na 24 mjeseca.

Iz ponude su izdvojili dva Sony LED TV modela, LED TV Sony KDL32R410, koji je uz Open trio uslugu moguće nabaviti po cijeni od 249 KM, i Smart LED TV Sony KDL40W605 po cijeni od 699 KM.

Ovo je novi dio Open usluge koja objedinjuje standardnu ponudu fiksne i mobilne telefonije, ADSL uslugu i sadržaj TV paketa internet televizije, saopštavaju iz "M:tela".

U ovoj kompaniji ističu da se zahvaljujući konstantnom unapređenju ponude "M:tel Open" usluga izdvojila kao jedna od najtraženijih "M:telovih" usluga, koja u potpunosti zadovoljava potrebe prosječnih, ali i najzahtjevnijih korisnika.

"Preporučujemo svima onima koji to još nisu učinili da televiziju, internet i fiksnu telefoniju objedine Open trio paketom po cijeni već od 55 KM i prepuste se užitku koji sa sobom donosi više od 130 digitalnih TV programa, internet i besplatne razgovore u 'M:tel' fiksnoj mreži", navodi se u saopštenju.

Iz "M:tela" su dodali da je sve popularnija njihova Quadro usluga, zahvaljujući čijim pogodnostima je moguća znatna ušteda troškova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije