Privreda

Letovi za Tiranu od druge polovine septembra

Letovi za Tiranu od druge polovine septembra
Letovi za Tiranu od druge polovine septembra

BEOGRAD - Srpska nacionalna aviokompanja "Er Srbija" uvodi novu liniju između Beograda i Tirane, na kojoj će od 23. septembra obavljati letove tri puta nedjeljno.

Uvođenje nove linije biće obilježeno promotivnom cijenom karata, pa će tako povratna karta koštati već od 99 evra sa taksama i važiće za putovanja od 23. septembra do 31. decembra.

Karte po promotivnoj cijeni mogu se nabaviti od 31. jula do 31. avgusta - saopšteno je iz "Er Srbije".

Generalni direktor "Er Srbije" Dane Kondić rekao je da uvođenje linije za Tiranu predstavlja veoma bitno proširenje regionalne mreže destinacija ove aviokompanije.

"Nova linija nudi našim gostima koji putuju iz Tirane nove mogućnosti i mnogobrojne veze preko Beograda ka 38 destinacija širom Balkana, Evrope i Mediterana, bilo da putuju poslovno ili privatno", dodao je Kondić.

Nova relacija, kako je naveo, podržava privredne veze između Srbije i Albanije, što je utoliko važnije, imajući u vidu značaj Tirane kao privrednog i poslovnog centra u razvoju u jugoistočnoj Evropi.

Linija Beograd - Tirana nudi odlične veze preko "Er Srbijinog" matičnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu za Stokholm, Brisel, Pariz, Kopenhagen, Diseldorf, Rim, Prag, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Berlin, Beč i Cirih.

Letovi na ovoj relaciji biće obavljani avionima tipa "ATR-72", a polasci iz Beograda su planirani utorkom, četvrtkom i nedjeljom u 13.20 i 15.00 časova.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja kol centra "Er Srbija" 0800-111-528 /besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije/, ili pozivanjem broja +381/11-311-21-23 za pozive iz inostranstva, kao i putem web sajta, u nekoj od poslovnica ili putem ovlašćenih turističkih agenata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije