Privreda

Magična Open patrola na slatkoj turneji obilazi 10 gradova

Magična Open patrola na slatkoj turneji obilazi 10 gradova
Magična Open patrola na slatkoj turneji obilazi 10 gradova

Decembar je već tradicionalno mjesec poklona i dobrog rasploženja, te je kompanija m:tel u tom duhu odlučila organizovati uistinu magičnu turneju koja će razveseliti građane čak 10 gradova.

Open slatka patrola započinje svoje putovanje u srijedu, 17. decembra, kada će obići Gradišku, Modriču i Derventu, a turneja završava u Banjaluci 25. i 26. decembra, u sklopu manifestacije Zimzograd.

Baš poput Djeda Mraza koji na svojim sankama obilazi svijet i dijeli poklone, tako će i njegove pomoćnice m:mrazice tokom turneje u 10 gradova dijeliti poklone građanima. U veseloj atmosferi iščekivanja Nove godine građani će imati priliku da se druže sa m:mrazicama, te na jedan dan i sami postanu Djeda Mraz ili Mrazica.

Kompanija m:tel nikada ne zaboravlja na one najmlađe, tako da će oni imati priliku da se uslikaju sa m:mrazicama i pošalju svoju fotografiju na [email protected]. Pristigle fotografije ćemo objaviti u albumu na Facebooku, a one koje prikupe najveći broj glasova osvojiće jedan od 20 Zimzograd paketića.

Pored ovih gradova, m:tel slatka patrola će razveseliti i građane sljedećih gradova:

  • Brčkog i Zvornika - 18.12.
  • Istočnog Sarajeva, Foče i Višegrada - 22.12.
  • Trebinja - 23.12.

M:mrazice će tokom turneje predstaviti i vaučere koji će građanima omogućiti da ostvare nevjerovatne popuste u sklopu Open ponude. Ukoliko uključite jednu ili više novih usluga u vaš Open paket, možete da preuzmete poklon vaučer u iznosu od 100 KM za kupovinu bijele tehnike iz m:tel ponude i uz to ostvarite popust od 10% na mjesečnu pretplatu za odabrani Open paket sljedeća 24 mjeseca.

Više o ovoj akciji, kao i o paketima u sklopu OPEN ponude možete saznati na službenoj stranici kompanije www.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije