Privreda

Milan Radović najmenadžer regiona

Milan Radović najmenadžer regiona
Milan Radović najmenadžer regiona

BANJALUKA - Nova banka Banjaluka i direktor banke Milan Radović dobitnici su priznanja najbanka i najmenadžer regiona za 2015. godinu, koju dodjeljuje Evropsko udruženje menadžera i časopis "Euromanager".

"Priznanje je ukazano za izvanredne rezultate i kvalitet rada, te za doprinos razvoju bankarskog sistema, a za banku je uručeno gospodinu Goranu Avlijašu, zamjeniku direktora", saopšteno je iz Nove banke Banjaluka.

Kako su kazali iz ove banke, unazad nekoliko godina posebno se ističe porast ukupne poslovne aktive Nove banke, kao i porast kreditnih plasmana, zatim porast štednje i depozita, što je siguran znak da je banka zadobila povjerenje građana i privrednika i da je njen rejting na bankarskom tržištu značajno porastao.

"Nova banka osluškuje potrebe svojih klijenata i proaktivno djeluje kreirajući usluge ili pakete usluga koji su prilagođeni različitim grupama klijenata", naveli su iz Nove banke Banjaluka. Naime, zahvaljujući unapređenju usluga, uvođenju savremene tehnologije, razvoju stabilne mreže i stručnom i ljubaznom kadru, banka je ostvarila rezultat vrijedan priznanja. Inače, regionalni evropski žiri za izbor najmenadžera i kompanija, Evropsko udruženje menadžera i časopis "Euromanager", su 3. jula ove godine, u Gradskoj vijećnici u Sarajevu, proglasili najmenadžere i kompanije jugoistočne i srednje Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije