Privreda

Mjesec prijateljstva u Sarajevu i Zenici

Mjesec prijateljstva u Sarajevu i Zenici
Mjesec prijateljstva u Sarajevu i Zenici

SARAJEVO, ZENICA - Karavan Mjeseca prijateljstva posjetio je proteklog vikenda Sarajevo, 22. avgusta, i Zenicu, 23. avgusta, na zadovoljstvo i radost stanovnika oba grada.

Prostori na kojima su se aktivnosti odvijale bili su tijesni da prime sve koji su željeli da ispune test prijateljstva ili da se fotografišu u majici prijateljstva. Zanimljivih izjava na temu prijateljstva nije nedostajalo ni ovaj put.

"Gledali smo na m:tel Facebook stranici kako je to bilo u drugim gradovima i jedva smo čekale da dođe i u Sarajevo", rekla nam je Alma koja je sa prijateljicom Sandrom došla među prvima.

"Zabavno je ispunjavati test koji treba da pokaže koliko znamo jedna o drugoj. Iznenadilo me je koliko o nekim svakodnevnim navikama svoje najbolje prijateljice znam malo", istakla je Sandra.

U Zenici su svi željeli da se fotografišu u majici prijateljstva, te da zanimljive fotografije podijele sa drugarima putem društvenih mreža.

"Mi smo pokušali da stanemo sva trojica, s obzirom da smo mi najbolji drugari. I uspjeli smo. Test smo uradili i diploma je naša", kroz osmijeh je rekao Dženan pokušavajući da izađe iz Majice prijateljstva.

Do kraja avgusta, ispunjavanjem formulara na blogu blog.mtel.ba prijavite želju svog najboljeg prijatelja. Početkom septembra, kompanija m:tel ostvariće želju koja bude najhumanija, najoriginalnija i najkreativnija.

Mjesec prijateljstva turneju nastavlja 26. i 27. avgusta u Bijeljini, a završava ovog vikenda u Mostaru i Širokom Brijegu. Za tačne lokacije i vrijeme održavanja pratite zvaničnu m:tel Facebook stranicu - facebook.com/mtelbih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije