Privreda

M:tel dobitna kombinacija: Studentima na poklon pola računa

M:tel dobitna kombinacija: Studentima na poklon pola računa
M:tel dobitna kombinacija: Studentima na poklon pola računa

Zima je za studente vrijeme najvećih izdataka, ali u ovom periodu se pojavljuju i pogodnosti namijenjene upravo toj populaciji.

Posljednja od njih dolazi iz kompanije "m:tel", u vidu novog tarifnog modela.

Mladi su često u pokretu i najčešći su korisnici komunikacijskih sredstava, ali su većinom bez stabilnih primanja. Novi model, nazvan "Kombinuj Student", fokusira se upravo na ovaj problem. Uz fiksni mjesečni račun otvorena je i opcija dopunjavanja putem klasične elektronske dopune, što korisnicima daje dosad najveću mogućnost kontrolisanja troškova. Takođe, za svaku uplatu od 10 KM, "m:tel" poklanja bonus od dodatnih 5 KM na računu.

Stiče se i mogućnost kupovine telefona, ukljujući smartphone modele, pa je ovakva ponuda trenutno jedinstvena među domaćim operaterima. Uzevši u obzir ove, najvažnije, ali i sve ostale njegove segmente, može se reći da se radi o prvom paketu u cjelini formiranom prema potrebama mladih.

"Kombinuj Student" je dostupan svim studentima koji nisu stariji od 30 godina i posjeduju važeći indeks. S obzirom na odnos cijene i usluge te fleksibilnost, ovaj tarifni model je interesantna novost na tržištu i kombinacija koja bi mogla da bude upravo olakšica koja je potrebna u preopterećenom studentskom budžetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije