Privreda

Nagradni fond za "Poljubac koji osvaja" podijeljen

Nagradni fond za "Poljubac koji osvaja" podijeljen
Nagradni fond za "Poljubac koji osvaja" podijeljen

Zbog izuzetno velikog interesa potrošača "Coca-Colina" nagradna igra "Poljubac koji osvaja" se, zbog isteka zaliha nagradnog fonda, završava prije planiranog kraja igre, a u skladu sa članovima 7. i 8. entitetskih Pravila nagradne igre "Poljubac koji osvaja", koja su objavljena u dnevnim novinama sukladno entitetskim zakonima o igrama na sreću, koji ovu mogućnost predviđaju.

Nagradna igra bila je dio "Coca-Coline" kampanje "Poljubac koji osvaja", organizovane na teritoriju Bosne i Hercegovine povodom obilježavanja stogodišnjice najpoznatije staklene bočice na svijetu.

Svi ljubitelji "Coca-Cole" koji su od 6. aprila kupovali Coca-Colu u pakovanju od 0,5 L, imali su mogućnost da osvoje nagradu. Dobitni čepovi osiguravali su jednu od deset različitih posebno dizajniranih mini Coca-Cola bočica - privjesaka dok su se tri nedobitna čepa osiguravala jednu od četiri različite Coca-Cola čaše.

Ograničenja u broju osvojenih nagrada nije bilo pa je tako bilo omogućeno da svi dobitnici učešćem u nagradnoj igri imaju i mogućnost da sakupe kompletnu kolekciju od 10 različitih Coca-Cola bočica - privjesaka ili kompletnu kolekciju od 4 različite Coca-Cola čaše.

Stotinu hiljada Coca-Cola bočica - privjesaka i stotinu hiljada Coca-Cola čaša bilo je osigurano u okviru nagradnog fonda, a planirano je da nagradna igra traje do isteka zaliha. Vremenski period predviđen za ovu zalihu nagrada bio je dva mjeseca ali je ljubiteljima Coca-Cole već nakon mjesec i deset dana podijeljen  ukupan nagradni fond.

Učesnici su nagradne čepove mogli zamijeniti u više od 1.300 prodajnih objekata "Coca-Colinih" partnera koji su učestvovali u realizaciji nagradne igre. Iz "Coca-Cole" u BiH  se zahvaljuju svojim potrošačima i obećavaju da će nastaviti tradiciju pokretanja inovativnih promocija i nagrađivanja njihove vjernosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije