Privreda

Nagradu dijeli sa ugroženima u poplavama

Nagradu dijeli sa ugroženima  u poplavama
Nagradu dijeli sa ugroženima u poplavama

BANJALUKA - Draganu Peuliću, dobitniku glavne nagrade u iznosu od 2.400 KM u igri "Godina dana besplatne vožnje", u organizaciji "Nezavisnih novina" i "Nestro petrola", u petak je uručena kartica sa dobitnim iznosom.

Peulić je naveo da će nagradu podijeliti sa prijateljima pogođenim u katastrofalnim poplavama u Banjaluci.

"Osvojeni iznos ću podijeliti sa svojih 15 drugova, koje je zadesila katastrofalna poplava u banjalučkom naselju Lazarevo. Sa kartice ću svakome od njih donirati od 40 do 50 KM i da im barem na ovaj način olakšam život", istakao je on.

Peulić je naglasio da mu je ovo prvi put da dobije nagradu u nekoj od nagradnih igara.

"Ovo je prvi put da sam osvojio neku nagradu i srećan sam. Igram redovno, ali nikada do sada nije mi se posrećilo. Iskoristio bih priliku da zahvalim prvenstveno 'Nezavisnim novinama', putem kojih sam i saznao za ovu igru, a i 'Nestro petrolu', na nagradi koja će puno značiti mojim prijateljima, ali i meni", kazao je on.

Drago Đukić, prvi zamjenik generalnog direktora preduzeća "Nestro petrol", istakao je da je zadovoljan brojem učesnika u nagradnoj igri.

"Drago mi je što smo uručili ovu nagradu Draganu i želimo mu da je iskoristi na najbolji način, a on je već rekao da će pomoći svojim prijateljima. U ovim teškim vremenima treba da se sjetimo najbližih i pomognemo svima koji su zahvaćeni katastrofalnim poplava. Kompanija 'Nestro petrol' nastaviće i dalje da nagrađuje svoje potrošače i iznenađuje ih novim igrama", poručio je Đukić.

Diana Radić, direktor marketinga "Nezavisnih", navela je da je ova nagradna igra bila pun pogodak za sve čitaoce i zahvalila im je na učešču.

"'Nezavisne novine' se svake godine trude da iznenade svoje čitaoce, kao i čitaoce našeg portala i slušaoce Nes radija. U tome uvijek imamo podršku naših partnera. 'Nestro petrol' je uvijek tu uz nas i radujemo se nekim novim projektima", navela je Radićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije