Privreda

Nove aktuelnosti m:tel Open usluge

Nove aktuelnosti m:tel Open usluge
Nove aktuelnosti m:tel Open usluge

Zahvaljujući konstantnom unapređenju ponude, m:tel Open usluga se zahvaljujući bogatstvu sadržaja izdvojila kao jedna od najtraženijih m:tel usluga koja u potpunosti zadovoljava potrebe prosječnih, ali i najzahtjevnijih korisnika.

Uz standardnu ponudu Open usluge koja objendinjuje fiksnu i mobilnu telefoniju, ADSL uslugu velikih brzina i izuzetno bogat sadržaj TV paketa internet televizije, u m:telu je korisnicima omogućen i izbor najnovijih modela LED televizora poznatih proizvođača Samsung i Sony po promotivnim cijenama, s rokom otplate na 12 mjeseci, uz ugovor na 24 mjeseca.

Atraktivnost aktuelne Open ponude jesu dva izuzetna Sony Led TV modela - LED TV Sony KDL32R410, koji uz Open Trio uslugu možete nabaviti po cijeni od samo 249 KM i Smart LED TV Sony KDL40W605 sa cijenom od 699 KM.

Preporuka m:tela za one koji to još uvijek nisu učinili jeste da televiziju, internet i fiksnu telefoniju objedine Open trio paketom po cijeni već od 55 KM i prepuste se užitku koji sobom donosi više od 130 digitalnih TV programa, brzine ograničeni internet i besplatni razgovori u m:tel fiksnoj mreži.

Open Start usluga namijenjena je za sve one koji žele dobar start u svijet televizije, besplatnih razgovora i interneta. Start po cijeni od 45 KM sadrži izbor najpopularnijih kanala, neograničen internet i besplatne razgovore unutar m:tel mrežne grupe.

Sve popularnija Quadro usluga priključila je mobilnu telefoniju integrisanoj ponudi internet televizije, interneta i fiksne telefonije, pružajući tako korisnicima mogućnost povezivanja mobilnog broja sa fiksnim telefonom. Quadro uslugu čine paketi Quadro 1 sa cijenom od 75 KM, Quadro 2 od 85 KM, Quadro 3 od 110 KM i Quadro Plus po cijeni od 150 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije