Privreda

Od sutra promotivne cijene karata Er Srbije

Od sutra promotivne cijene karata Er Srbije
Od sutra promotivne cijene karata Er Srbije

BEOGRAD - Er Srbija je saopštila da će od sutra početi da prodaje karte po promotivnim cijenama za putovanja ka gotovo svim evromediteranskim i destinacijama na Bliskom istoku.

Karte po promotivnim cijenama za letove u ekonomskoj klasi naći će se u prodaji od sutra do 31. januara, a važiće za putovanja u periodu od 3. februara do 29. marta 2014.

Karte se mogu kuptiti pozivanjem Er Srbija kol centra, u poslovnicama nacionalnog avio prevoznika, kao i u svim ovlašćenim turističkim agencijama.

Zainteresovani putnici će tako kartu u ekonomskoj klasi za Istambul i Ljubljanu moći da kupe po cijeni od 89 evra, za Bukurešt, Skoplje, Milano, Štutgart i Solun za 109 evra, za Beč i Frankfurt za 119 evra, Atinu, Kopenhagen, Stokholm i Rim za 129 evra, Dizeldorf i Cirih za 139 evra.

Ukoliko iskoriste promotivni popust, putnici će kartu za Berlin i Amsterdam platiti 159 evra, za London 169 evra, za Pariz 179 evra, Larnaku 209 evra, Tel Aviv 249 evra i Abu Dabi 349 evra, navedeno je u saopštenju Er Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije