Privreda

Otvoren Sajam namještaja u Budvi

Otvoren Sajam namještaja u Budvi
Otvoren Sajam namještaja u Budvi

BUDVA - Na Jadranskom sajmu u Budvi danas je otvoren 39. Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju i 9. Sajam umjetnina - Art ekspo.

Iz Sajma je saopšteno da su planirani kapaciteti izložbe popunjeni.

Posjetioci i zainteresovani kupci imaće priliku da se upoznaju o najnovijim trendovima i inovacijama u industriji namještaja.

Manifestacija i dalje unapređuje ključno obilježje - raznovrsnost ponude za opremanje poslovnih i stambenih prostora u širokom rasponu cjenovnih kategorija, predstavljajući za 25 odsto veći broj izlagača u odnosu na prethodno izdanje, iz ukupno devet zemalja.

Sajam je u prethodnom periodu prepoznat kao kvalitetna platforma za snažne prodajne akcije uoči ljetnje turističke sezone, kako kod posjetilaca, tako i kod učesnika, koji će tokom Sajma nuditi specijalne sajamske popuste.

Sajam namještaja je osvježenje u ukupnoj ponudi na tržištu Crne Gore i pokazatelj vitalnosti industrije, pomjerajući težište sa distribucije namještaja velikih serija na prezentaciju dizajna, projektovanja i proizvodnih mogućnosti.

"Sa 40 odsto novih izlagača, koji na izložbi prvi put predstavljaju proizvode i usluge iznova se potvrđuje poslovni potencijal sajamske platforme i ostvaruje misija Sajma, koja u kontinuitetu tržištu obezbjeđuje nove proizvode, učesnike, partnere i prilike za internacionalizaciju poslovne saradnje", saopštio je izvršni direktor Jadranskog sajma Rajko Bujković.

Kako je dodao, najznačajnija manifestacija u domenu drvne industrije služi i afirmaciji strateških pravaca razvoja eksploatacije i prerade drveta u Crnoj Gori, kroz prezentaciju dostignutih rezultata, planova i aktivnosti nadležnih institucija.

Pokrovitelj 39. Sajma namještaja je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja.

U okviru Programa manifestacije biće održana 12. sjednica odbora udruženja šumarstva, drvne i papirne industrije, grafičke i izdavačke djelatnosti u organizaciji Privredne komore Crne Gore, te okrugli sto u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Posjetioci će učešćem u nagradnoj igri, koju Jadranski sajam priprema u saradnji sa učesnicima, biti u prilici da osvoje neku od vrijednih nagrada, a za najbolji izlagački nastup biće dodijeljeno tradicionalno priznanje Jadranskog sajma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije