Privreda

Otvoren treći "Beko shop" u Banjaluci

Otvoren treći "Beko shop" u Banjaluci
Otvoren treći "Beko shop" u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je danas svečano otvoren treći "Beko shop", koji se nalazi u tržnom centru "Emporium" u krugu nekadašnjeg "Čajavca" u ovom gradu.

Naime, kompletan prostor "Beko shopa" uređen je po novom "Beko" konceptu, gdje se sav asortiman izlaže u segmentima i po novom konceptu brendiranja "Beko" s novim logom. Povodom otvaranja, pripremljeni su vrijedni pokloni za prvih 200 kupaca, a u prvih 10 dana sve kupce u novom "Beko shopu" očekuje popust od pet odsto na kompletan asortiman.

Jasmina Trumić, šef marketinga "Omega" Tuzla, rekla je da je ovo 21. "Beko shop" u BiH, a treći u Banjaluci.

"Veoma smo ponosni na taj podatak, a to je, naravno, rezultat našeg rada i povjerenja kupaca, prije svega iz grada Banjaluke i šire", rekla je ona. Prema njenim riječima, novi "Beko shop" smješten je u novom tržnom centru "Emporium", u Ulici Jovana Dučića 25, u Banjaluci.

"Inače, 'Beko shop' se prostire na 300 kvadratnih metara, a zaposlena su četiri nova radnika", rekla je Trumićeva.

Inače, kada su u pitanju pogodnosti koje pruža ovaj "Beko shop" treba istaći akcijsku ponudu, zatim pet godina garancije na kupljene proizvode, zatim besplatnu dostavu, unošenje u stan proizvoda, te servisnu mrežu koja je veoma dobro rasprostranjena u cijeloj BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije