Privreda

Oživite svoju ideju, osvojite nagrade

Oživite svoju ideju, osvojite nagrade
Oživite svoju ideju, osvojite nagrade

Znate li da i vi možete osvojiti vrijedne nagrade, ako imate dobru ideju koju možete pretvoriti u aplikaciju za mobilni uređaj?

Do 30. oktobra ove godine traje takmičenje AppBuilder liga kompanije m:tel, a najkreativnijima od prijavljenih pripremljene su izvrsne nagrade: mobilni telefon Sony Xperia Z1, tablet uređaj Samsung Galaxy Tab, laptop Acer Aspire, freemium vaučeri za platformu ili majica.

Nakon samo mjesec dana otkako je otvoren konkurs za najbolje aplikacije za mobilne uređaje, već oko 1.200 vaših ideja pretvara se u aplikacije, i to pomoću potpuno besplatnih alata platforme AppBuilder, koji su vam dati na raspolaganje, kako biste bez muke i programerskog znanja mogli sagraditi svoju aplikaciju.

Razmislite kakvu aplikaciju biste poželjeli imati na svom telefonu, ideju smjestite u neku od ponuđenih kategorija: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju, te složite aplikaciju pomoću veoma jednostavnih App Builder alata.

Na internet stranici ovog takmičenja appbuilderliga.mtel.ba,možete pronaći sve detalje o ovom takmičenju, prijaviti se na njega, te biti nagrađeni za svoju kreativnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije