Privreda

Pokaži košarkaško znanje i osvoji Hypo poklon

Pokaži košarkaško znanje i osvoji Hypo poklon
Pokaži košarkaško znanje i osvoji Hypo poklon

BANJALUKA - Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banjaluka danas je u svojoj poslovnici u Banjaluci organizovala "Dan usluge", predstavljajući klijentima banke najatraktivnije proizvode i usluge, a između ostalog Hyper štednju sa premijom, zamjenske kredite, Visa karticu na rate, te usluge Internet i SMS bankarstva.

Kako bi učinila ovaj dan posebnim Hypo banka je svojim klijentima dala priliku da isprobaju košarkaške vještine izvođenjem slobodnih bacanja na posebno instaliranom Hypo mini košu u poslovnici banke, te da se takmiče za neki od brojnih Hypo poklona.

"Hypo banka već dugi niz godina podržava svijet košarke i ovo je naš način druženja sa klijentima, i uporedo kvalitetan i vrlo zanimljiv oblik interaktivne promocije naših proizvoda i usluga", rekao je Radomir Milošević, v.d. direktora Odjela marketinga i korporativnih komunikacija Hypo Alpe-Alpe-Adria-Bank a.d. Banjaluka.

"Nastojimo biti banka sa visokim kvalitetom usluge kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenta i ispunili njihova očekivanja. Sticanje kvaliteta nikada se ne događa slučajno, već je uvijek rezultat namjere, iskrenog odnosa prema klijentima i uloženog truda", dodao je Milošević.

Hypo Dan usluge nastavlja se sutra u poslovnici Hypo banke u Prijedoru, a u narednim danima i u Istočnom Sarajevu, Trebinju, Bijeljini i Doboju. Pored edukacije o proizvodima i uslugama klijenti će i u ovim poslovnicama imati mogućnost da pokažu košarkaško znanje izvođenjem slobodnih bacanja, te da se takmiče za vrijedne poklone.

Sestrinska Hypo Alpe-Alpe-Adria-Bank d.d. Mostar organizuje isti događaj za svoje kilijente na prostoru FBIH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije