Privreda

Pokloni za najmlađeg i najstarijeg štedišu

Pokloni za najmlađeg i najstarijeg štedišu
Pokloni za najmlađeg i najstarijeg štedišu

BANJALUKA - Obilježavajući 31. oktobar, Međunarodni dan štednje, UniCredit banka Banjaluka i ove godine nastavlja s tradicijom započetom prethodnih godina, nagrađujući dvoje svojih vjernih klijenata po posebnom kriterijumu - najmlađeg i najstarijeg štedišu.

Prema podacima, na ovogodišnji Dan štednje najstariji štediša ove banke je devedesettrogodišnja žena iz Šipova, dok je najmlađi štediša djevojčica Julija, koja ima četiri mjeseca i živi u Banjaluci.

Majka najmlađeg štediše, Marina Radanović, rekla je da su se ona i suprug odlučili na štednju već prvih dana nakon rođenja kćerke, jer dječju štednju ima i njihova petogodišnja kćerka Sofija, te je bila sasvim logična odluka da i svom drugom djetetu otvore dječju štednju.

"I sama sam kao mala imala štednju, zato sam htjela i kod svoje djece da razvijem osjećaj da štede i da kada porastu znaju da imaju jedan iznos koji pripada samo njima, te da mogu da ga iskoriste za ono što najviše žele u tom trenutku. Iskreno bih voljela da taj iznos čuvamo do njihovog punoljetstva, kada one same budu dovoljno zrele da odluče za šta je najbolje da iskoriste svoju ušteđevinu", rekla je majka male Julije.

Slaven Rukavina, izvršni direktor za maloprodaju u UniCredit banci Banjaluka, kazao je da ova banka štednju, kao dobru životnu naviku, želi da podstakne i razvije kod svih klijenata, sadašnjih i budućih.

"Nije poenta samo u promociji proizvoda, nego i u nizu aktivnosti koje ćemo sprovoditi u svim našim filijalama, prije svega kroz savjetodavni pristup klijentima kako da štede pomalo, ali sigurno i kontinuirano", rekao je Rukavina.

Istovremeno, nagrađujući štediše, UniCredit banka Banjaluka je u oktobru, u kojem se obilježava i Međunarodni dan borbe protiv raka dojke, donirala određenu sumu Savezu žena oboljelih od raka dojke "Iskra", kojima je pomoć neophadna za renoviranje devastiranog prostora u kojem Savez radi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije