Privreda

Predstavljeni najznačajniji turistički potencijali Srpske

Predstavljeni najznačajniji turistički potencijali Srpske
Predstavljeni najznačajniji turistički potencijali Srpske

BANJALUKA - Pomoćnik ministra za turizam i ugostiteljstvo Republike Srpske Aleksandra Trifković predstavila je danas u Insbruku, u okviru Prvog sajma srpske privrede i srpskih brendova "Saspo 2014", najznačajnije turističke potencijale Republike Srpske.

Ona je prezentacijom o temi "Republika Srpska - turistički potencijal" obuhvatila najznačajnije turističke potencijale Srpske, kao mogućnosti za investiranje, a posebno su istaknuti potencijali planinskog i banjskog turizma.

Tokom predstavljanja Republike Srpske ostvareni su kontakti sa potencijalnim investitorima i predstavnicima privrednika iz Austrije, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Trifkovićeva je prethodno prisustvovala sastancima sa zajednicom Srba u dijaspori i privrednim delagacijama u Austriji, na kojima je razgovarano o unapređenju saradnje između Republike Srpske, dijaspore i privrednika.

Na sajmu, koji se održava na centralnom trgu u Insbruku, u organizaciji Kancelarije Vlade Srbije za dijasporu i Privredne komore pokrajine Tirol, predstavljeni su potencijali za investiranje u Republiku Srpsku i Srbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije