Privreda

Prijedorčani oduševljeni Ascendom P7

Prijedorčani oduševljeni Ascendom P7
Prijedorčani oduševljeni Ascendom P7

PRIJEDOR - Nekolliko hiljada uramljenih selfija, koje je kompanija m:tel poklonila u okviru Kursa savršenog selfija, govore u prilog zaintresovanosti Prijedorčana za promociju Huawei Ascend P7, održanu prethodne dvije večeri u njihovom gradu.

Trg Zorana Karlice postao je glavno okupljalište svih koji su htjeli da isprobaju prednju kameru novog Huawei telefona, koji je nedavno proglašen za telefon godine.

"Svi već danima pričaju o Huawei P7 telefonu. Vidjela sam na m:tel Facebook stranici da će doći u naš grad i jedva sam čekala da ga isprobam. Nije iznevjerio moja očekivanja", istakla je Milena koja je kući otišla sa čak 3 uramljena selfija.

Ono što promociju Huawiei P7 telefona čini posebnom jeste činjenica da je jednako zanimljiva i najmlađim, ali i najstarijim stanovnicima gradova koje smo posjetili.

"Mi to nismo zvali selfi. Ma, mi to nismo ni radili. Fotografisali smo momente koje smo htjeli da zapamtimo, jer je film imao tek tridesetak snimaka. I nikad nismo znali kako će fotografija ispasti. Ma, sa ovim prednjim kamerama je sve lako", kroz smijeh je rekao Božo, koji je na m:tel Kurs savršenog selfija doveo unuku.

Kurs savršenog selfija biće završen danas u Banjaluci, gdje ćemo od 19 do 23 časa Banjalučanima dati još jednu priliku da se zabave uz instruktore savršenog selfija i fotografisanje savršenim Huawei Ascend P7 telefonom. A za samo 1 KM uz m:tel tarifu Moj mix 60 ovaj telefon može biti vaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije