Privreda

Rekordna posjeta gostiju iz regiona

Rekordna posjeta gostiju iz regiona
Rekordna posjeta gostiju iz regiona

BANJALUKA - Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" kod Teslića zabilježio je u martu više od 11.000 noćenja gostiju iz regiona, što je gotovo dvostruko više u odnosu na mart prošle godine, kada je bilo 6.000 noćenja.

Vršilac dužnosti generalnog direktora "Banje Vrućice" Aleksandar Radošević istakao je da je ovaj broj pokazatelj uspješnosti probijanja na tržište regiona, najviše Hrvatske, a potom i Slovenije.

"To su zaista impozantni rezultati ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da smo za cijelu prošlu godinu ostvarili nešto više od 32.000 noćenja samo iz Hrvatske", naglasio je Radošević.

Prema njegovim riječima, među gostima iz Hrvatske i Slovenije mogobrojni su oni koji u ovu banju dolaze najmanje dva puta godišnje, a nerijetki su i oni koji je posjećuju osmi put.

Radošević ističe da strane turiste najviše privlači ljekovitost termomineralne vode, ali i ljubaznost osoblja.

Iz "Banje Vrućice" saopšteno je da su ih samo u martu posjetili gosti iz Zagreba, Splita, Šibenika, Umaga, Pule, Rijeke, Kutine, Novske, Osijeka, Vinkovaca, Vrboveca, Trogira, Đakova, Kastava, Sokolovca, LJubljane, Kranja, Jesenice, Bleda, Škofije Loke i drugih gradova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije