Privreda

Sberbank u Trebinju zablistala u novom ruhu

Sberbank u Trebinju zablistala u novom ruhu
Sberbank u Trebinju zablistala u novom ruhu

TREBINJE - Sberbank a.d. Banjaluka danas je zvanično otvorila renoviranu polsovnicu u Trebinju.

Poslovnica u Trebinju je u procesu rebrendinga cjelokupne prodajne mreže Sberbank a.d. Banjaluka u potpunosti usklađena sa standardima grupacije.

Otvaranju nove poslovnice prisustvovale su mnogobrojne zvanice, predstavnici gradskih organa upravljanja kao i predstavnici crkvene eparhije.

„Uložili smo velike napore kako bi radovi na filijali Trebinje bili završeni u što kraćem periodu. Tržište grada Trebinje i okoline je već 14.godinu strateški veoma bitno za poslovanje Sberbank a.d. Banjaluka'', izjavio je rukovodilac Dragan Marković, Sberbank filijale u Trebinju.

On kaže da je novi izgled filijale Trebinje je u potpunosti usklađem sa grupacijskim odredbama, kako bi grad Trebinje dobio jedinstven i moderan bankarski prostor.

''Naše poslovanje je orijentisano prema poslovnim potrebama naših klijenata, te nastojimo svaki dan da se razvijamo i napredujemo'', izjavio je Marković.

Gostima se obratio i  Aleksandar Kesić, predsjednik Uprave Sberbank a.d. Banjaluka.

„Čast nam i zadovoljstvo što imamo već 14.godinu za redom izuzetno dobru saradnju sa klijentima na području grada Trebinje, te želimo da istu nastavimo i dalje u novom, inovativnom okruženju Sberbanke“, kazao je Aleksandar Kesić.

Sberbank a.d. Banjaluka filijala u Trebinju se nalazi na adresi Kralja Petra I Oslobodioca bb, a radno vrijeme je od ponedeljka do petka od osam do 16 časova, a subotom od osam do 13 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije