Privreda

Sberbank uvela uslugu mobilnog bankarstva

Sberbank uvela uslugu mobilnog bankarstva
Sberbank uvela uslugu mobilnog bankarstva

BANJALUKA - Paleta proizvoda i usluga Sberbank Banjaluka bogatija je za još jednu inovativnu uslugu, aplikacuju mobilnog bankarstva pod imenom mSberbankBL.

Korisnici ove aplikacije mogu na veoma brz, jedostavan i jeftin način obavljati bankarske transakcije uz nekoliko klikova na mobilnom telefonu.

Prema riječima Mirjane Berić, rukovodioca sektora digitalnog i kartičnog bankarstva u Sberbank Banjaluka, mobilno bankarstvo, pored pregleda stanja, informacija po svim računima i izvršavanja transakcija, pruža i mnoge druge dodatne funkcionalnosti, kao što su mape i lokacijski servisi, kalkulatori, zahtjevi za proizvodima banke.

"Uvođenje mSberbankBL bio je logičan sljedeći korak kako bismo zadovoljili potrebe i očekivanja svojih klijenata, nakon unapređenja i redizajna usluga elektronskog bankarstva za fizička i pravna lica", rekla je Berićeva.

Ona je istakla da je u Sberbanci Banjaluka trenuto u toku akcija za vrijeme koje će svi klijenti koji podnesu zahtjev za mSberbankBL do kraja oktobra prvih godinu dana moći da je koriste bez naknade.

"Inače, naknade za izvršavanje transakcija korištenjem ovog kanala su povoljnije u odnosu na standardne, šalterske" , rekla je Berićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije