Privreda

Sportski avgust u "Mercatoru"

Sportski avgust u "Mercatoru"
Sportski avgust u "Mercatoru"

BANJALUKA - Mercator Banjaluka će u petak, 1. avgusta, organizovati veliku rolerijadu, prvu u nizu aktivnosti u okviru manifestacije "Sportski avgust u Mercatoru".

Rolerijada će biti održana u garaži Mercator Centra Banjaluka sa početkom u 19 časova.

Rolerijada, biciklijada, sportske radionice, aktivnosti su kojima Mercator Banjaluka nastavlja sa organizacijom događaja kojima se nastoji ukazati na značaj sporta u životu djece i mladih. Kako bi dane raspusta učinio zabavnijim za mališane, Mercator će svakog petka, tokom avgusta, organizovati sportske aktivnosti za djecu i sve koji se osjećaju mladim. Kroz igru i zabavu, pod stručnim vodstvom sportskih radnika, trenera Škole sporta "Casper", učesnici dobijaju priliku da testiraju svoj takmičarski duh uz kvalitetno druženje i ujedno da prošire svoje znanje o raznim sportskim disciplinama.

Dok se mališani zabavljaju i uživaju u sportskim aktivnostima, roditelji mogu obaviti kupovinu i iskoristiti brojne pogodnosti koje Mercator svakog vikenda priprema za svoje kupce. Kroz organizaciju raznovrsnih aktivnosti, Mercator želi da, pored povoljne kupovine, svojim sugrađanima ponudi dobru zabavu i kvalitetno druženje za cijelu porodicu, sa posebnim naglaskom na zdrav način života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije