Privreda

"Super Konzum" Mostar proslavio drugi rođendan

"Super Konzum" Mostar proslavio drugi rođendan
"Super Konzum" Mostar proslavio drugi rođendan

MOSTAR - U prisustvu velikog broja kupaca, u odličnoj atmosferi, "Super Konzum" Mostar u "Mepas Mallu" u subotu je proslavio drugi rođendan. Rođendansko slavlje trajalo je tokom cijelog dana, a kupci su uživali u odličnoj zabavi, brojnim iznenađenjima i nagradama.

Povodom rođendana upriličena je specijalna ponuda artikala po akcijskim cijenama. Kupci su uz račun u vrijednosti od 30 KM i više na velikom balonskom zidu imali priliku probušiti balon i osvojiti jednu od 300 vrijednih nagrada: malih kućanskih aparata ili poklon paketa. Svaki 100. kupac kupljenu robu dobio je besplatno.

Tokom dana kupci su uživali u vrhunskim delicijama i slasticama, a počastili su se i velikom rođendanskom tortom. Dobre zabave za najmlađe nije nedostajalo. Mališani su uživali u druženju i igri s popularnom "Konzumovom" maskotom Kodi, a u popodnevnim satima zabava je nastavljena uz igru, ples i kreativnu radionicu u specijalno pripremljenom "Lalaloopsy landu". Bila je to nezaboravna cjelodnevna proslava za sve kupce u "Super Konzumu" Mostar u "Mepas Mallu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije