Privreda

"Superbrands 2014" za "Gazprom" pumpe

"Superbrands 2014" za "Gazprom" pumpe
"Superbrands 2014" za "Gazprom" pumpe

BANJALUKA - "Gazprom" benzinske stanice u BiH dobile su uglednu međunarodnu titulu "Superbrands" za 2013/14. godinu, među hiljadu domaćih i međunarodnih brendova koji su se nalazili na listi finalista pripremljenoj u saradnji s vodećim agencijama za istraživanje tržišta.

Za najbolje je glasano na osnovu kvaliteta, pouzdanosti, prepoznatljivosti i emotivnog odnosa potrošača. U procesu odabira uz stručno vijeće, učestvovalo je više od 20.000 potrošača. Nagradu je u ime kompanije koja upravlja benzinskim stanicama "Gazprom" primio direktor Branko Radujko.

"Za nas priznanje 'Superbrands' predstavlja još jednu vrlo značajnu potvrdu kvaliteta proizvoda i usluga koje nudimo na 'Gazprom' benzinskim stanicama širom BiH. Pojavili smo se na ovom tržištu tokom prošle godine, nudeći prvoklasna goriva evro kvaliteta iz modernizovane Rafinerije Pančevo, vrhunska ulja i maziva 'G-Energy', te širok asortiman i izvanrednu uslugu u šopovima i restoranima, a za kratko vrijeme uspostavili smo odnos snažnog povjerenja sa potrošačima", rekao je on. Prema njegovim riječima, uspjeh je još veći kada se uzme u obzir činjenica da je na bh. tržištu konkurencija u trgovini naftnim derivatima, kako u maloprodaji, tako i u veleprodaji, izuzetno jaka i diversifikovana.

"Ovo priznanje koje dolazi od stručnih ljudi podstiče nas da nastavimo kako smo počeli, da unapređujemo i radujemo naše klijente, vodeći računa o njihovim potrebama i mogućnostima", rekao je Radujko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije