Privreda

Technoshop okrunjen globalnom nagradom Superbrands

Technoshop okrunjen globalnom nagradom Superbrands
Technoshop okrunjen globalnom nagradom Superbrands

Na ceremoniji "Superbrands", koja je održana prošle sedmice u hotelu Evropa, Techno Shop je proglašen za vodeću tržišnu marku u BiH te mu je dodijeljen status "Superbrands BiH" za 2013/2014. godinu u procesu glasanja koji je organizovala i nadgledala organizacija "Superbrands", globalni i nezavisni branding autoritet koji provodi promociju i imenovanje najjačih tržišnih marki u 88 zemalja svijeta.

“Ovo priznanje je dokaz da se višegodišnji trud isplatio. Ovo je svakako i motivacija da i u budućnosti nastavimo istim putem te da konstantno radimo na unapređenju naših usluga i proizvoda, ali s druge strane i velika odgovornost za budući razvoj ne samo Techno Shopa, već i cijele Stanić grupacije”, kazala je Aida Šehović, marketing manager Stanic Trade d.o.o

Više od 1.000 domaćih i međunarodnih brandova, raspoređenih u 27 kategorija, bilo je na listi finalista, koja je sastavljena u saradnji s vodećim agencijama za istraživanje tržišta kao što su Mareco Index Bosnia, Ipsos Puls, GfK i Valicon.

“Drago nam je da su vrhunska kvaliteta, dugogodišnja tradicija i kontinuirano unapređenje naših usluga i proizvoda već sada prepoznati od strane naših potrošača”, dodala je Aida Šehović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije