Privreda

U Beču održana poslovna konferencija BiH - Austrija

U Beču održana poslovna konferencija BiH - Austrija
U Beču održana poslovna konferencija BiH - Austrija

SARAJEVO - Ambasada BiH u Austriji organizovala je danas u prostorijama Austrijske privredne komore u Beču poslovnu konferenciju BiH - Austrija, na kojoj su učestvovali predstavnici 39 kompanija iz BiH i 73 iz Austrije, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.

Poslovnu konferenciju je Ambasada BiH organizovala zajedno sa Privrednom komorom Austrije i u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH i privrednim komorama Republike Srpske i Federacije BiH.

Tokom plenarnog dijela, ambasador BiH u Austriji Tanja Milašinović-Martinović pozdravila je prisutne i zahvalila za odličnu saradnju koja je rezultirala uspješno organizovanom poslovnom konferencijom.

Na konferenciji su se obratili i potpredsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH Ahmet Egrlić, direktor Agencije za promociju izvoza u Spoljnotrgovinskoj komori Enes Ališković, te zamjenik direktora FIPE Blaženka Mišković.

O austrijskom poslovanju u BiH govorio je predstavnik Privredne komore Austrije u BiH Sigmund Nemeti, a o pojedinim austrijskim investicijama Karlhanc Dobnig iz Rajfajzen banke i Enes Kahrimanović iz firme "Austronet".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije