Privreda

Važno je dobro komunicirati

Važno je dobro komunicirati
Važno je dobro komunicirati

U skladu sa svojom osnovnom misijom i vizijom, kompanija m:tel konstantno unapređuje komunikaciju sa svojim korisnicima, ali i sa širom javnošću.

Pored internet stranice www.mtel.ba, te wapi webportala "Mondo", ove godine je komunikacija obogaćena i štampanom publikacijom "m:agazin" i novim blogom kompanije - "m:blog". Takođe, još jedan oblik komunikacije sa javnošću je i nova televizijska emisija pod nazivom "m:agazin", o zanimljivim temama iz svijeta modernih tehnologija.

Komuniciranje putem najnovijih kanala unaprijeđeno je popularnim temama iz svijeta telekomunikacija, koji prate svjetske trendove dvosmjerne komunikacije, ali nude i informacije i priče koje se tiču kulture, obrazovanja, društveno odgovornih projekata kompanije, važnih događaja, lifestyle tema...

Želeći da svojim korisnicima i javnosti ponudi komunikaciju prilagođenu svim ukusima i navikama: putem interneta, štampane publikacije, televizije, m:tel nastoji biti jedinstven i širom otvoriti vrata modernoj interakciji sa okruženjem u kojem posluje.

Pored priča iz svijeta telekomunikacija, ovim putem promovišu se i prave društvene vrijednosti, poklanja se posebna pažnja mladim talentovanim ljudima koji su postigli uspjeh u oblasti kojom se bave, ističu se dobre ideje, umjetnički projekti, kulturne institucije, promoviše humanost, te pozitivna slika svijeta kroz promociju znanja i obrazovanja.

Važan segment dobre komunikacije je umijeće slušanja. Slušajući želje svojih korisnika, m:tel je ponudio nove i unaprijeđene oblike komuniciranja sa javnošću, ali prvenstveno komunikaciju koja za cilj ima promociju pravih vrijednosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije