Privreda

Velika Open prilika za postojeće korisnike

Velika Open prilika za postojeće korisnike
Velika Open prilika za postojeće korisnike

BANJALUKA - Ukoliko za internet pristup koristite M:tel ADSL ili ste korisnik Open duo paketa fiksna + internet, a namjera vam je postojeće pakete upotpuniti sa preko 140 domaćih i stranih TV programa, ovom prilikom izdvojili smo za vas nove promotivne pogodnosti koje su aktuelne u "M:telu" do kraja avgusta.

Preporuku "M:telovim" korisnicima za proširenje postojećih usluga prati promotivna cijena odabranih paketa, koja u periodu od šest mjeseci ne uključuje cijenu korištenja IPTV usluge.

Ističući prednosti nove ponude, korisnicima ADSL Hobby ili Optima paketa, kao i Open duo fiksna + internet 1 i 2 paketa, iz "M:tela" savjetuju prelazak na Open trio, a korisnicima ADSL Hobby solo ili Optima solo preporuka je Open duo paket IPTV + internet. Prelaskom na preporučene pakete korisnici sebi osiguravaju besplatne TV kanale u periodu od šest mjeseci.

U cijenu paketa uključena je mjesečna pretplata za korištenje telefonskog priključka

Druge brojne prednosti integrisanih Open paketa su: mogućnost izbora besplatnog dodatnog kanala, (Plus, Sport ili Pink Plus), besplatni razgovori u "M:tel" fiksnoj mreži, koja broji preko 300.000 korisnika, prijatelj broj u "M:tel" mobilnoj mreži, prostor za ličnu web stranicu, mailbox većeg kapaciteta, jedan jedinstven račun za sve usluge i mogućnost njegovog slanja putem maila.

U cijenu paketa uključena je mjesečna pretplata za korištenje telefonskog priključka, a dodatne usluge u fiksnoj telefoniji kao što su prikaz broja koji zove, poziv na čekanju, konferencijska veza, bezuslovno preusmjeravanje poziva takođe su besplatne.

Za više informacija iz "M:tela" podsjećaju na besplatan poziv korisničkog servisa na broj 0800 50 005.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije