Privreda

Više od 200.000 lajkova za m:tel

Više od 200.000 lajkova za m:tel
Više od 200.000 lajkova za m:tel

Kompanija "m:tel" lider je u mnogim segmentima na tržištu BiH, a pokazalo se da je lider i u segmentu omiljenosti.

Činjenica je da na prostoru BiH ne postoji domaći brend koji ima više lajkova na Facebooku od kompanije "m:tel". Izuzetak su pojedini globalni brendovi, javne ličnosti i stranice sa citatima.

Koliko je onih koji podržavaju rad kompanije govori podatak da, kada bi sve "m:tel" fanove vodili na piknik, bilo bi potrebno 3.599 autobusa ili 391 avion Airbus A380. Sa više od 200.000 Facebook korisnika, koji su klikom na "like" odlučili postali fanovi, kompanija "m:tel" je postala BH brend br. 1 u segmentu društvenih mreža.

To znači da se mnogo radi na dvosmjernoj komunikaciji sa prijateljima, a što je posebno vidljivo u poređenju sa drugim telekom operatorima koji nisu ni blizu ovakvog uspjeha.

Statistika koja je dostupna na Facebooku kaže da kompanija "m:tel" najviše fanova ima iz Banjaluke, potom iz Sarajeva, a tu su odmah i Bijeljina, Tuzla, Doboj i Zenica. Zanimljiv je podatak da je malo gradova i opština u BiH iz kojih nema fanova.

Zvanična "m:tel" Facebook stranica je facebook.com/mtelbih. Lajkujte i vi najpopularniju stranicu na Facebooku u BiH, jer vas tamo svakodnevno očekuju korisne informacije i vijesti iz ponude i događaja koji se tiču kompanije "m:tel", ali i zanimljive igrice, pokloni i brojna iznenađenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije