Privreda

Vrijedne nagrade za čitaoce "Nezavisnih"

Vrijedne nagrade za čitaoce "Nezavisnih"
Vrijedne nagrade za čitaoce "Nezavisnih"

BANJALUKA - Vaš omiljeni dnevni list "Nezavisne novine" ponovo vas nagrađuje i, kao mnogo puta dosad, pruža mogućnost da osvojite vrijedne nagrade.

Nagradna igra pod nazivom "Godina dana besplatne vožnje" počinje danas, 7. aprila, i traje do 6. maja, a organizovali smo je s poslovnim partnerom, preduzećem "Nestro petrol".

Pružamo vam šansu da osvojite poklon kartice za gorivo "Nestro petrol", i to jednu u iznosu od 2.400 maraka, jednu vrijednu 500 KM, te još deset kartica u vrijednosti od po 100 maraka.

I to nije sve - u sklopu ove nagradne igre obradovaćemo još 12 srećnih dobitnika, pošto ćemo pokloniti dva tableta te deset dukseva.

Put do nagrade je jednostavan. Od 7. aprila do 6. maja "Nezavisne novine" će svakodnevno objavljivati nagradni kupon, kojim čitaoci mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Popunjen kupon, koji sadrži podatke o učesniku, odnosno ime i prezime, adresu te broj telefona, važeći je uz fiskalni račun za gorivo u minimalnom iznosu od 20 maraka, izdat od strane "Nestro petrol" AD Banjaluka.

Na poleđini računa za gorivo, izdatog od strane "Nestro petrol" AD Banjaluka, a koji se prilaže uz kupon, neizbrisivom tintom moraju biti upisani podaci učesnika u nagradnoj igri, identični podacima upisanim na kuponu iz "Nezavisnih novina".

Kupon iz "Nezavisnih" zajedno s fiskalnim računom za gorivo iz "Nestro petrol" pumpi dužni ste zapakovati u neprovidnu kovertu s naznakom "ZA NAGRADNU IGRU", te poslati u NIGD "Dnevne nezavisne novine", na adresu Braće Pišteljića 1, Banjaluka.

Rok za predaju kupona počinje danom početka nagradne igre, 7. aprila, a posljednji rok za predaju kupona je 6. maj, do 20 časova.

Imena naših čitalaca koji su osvojili nagrade biće objavljena u "Nezavisnim novinama".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije