Privreda

"Wiener" najbolji u oblasti osiguranja

"Wiener" najbolji u oblasti osiguranja
"Wiener" najbolji u oblasti osiguranja

SARAJEVO - "Wiener osiguranje Vienna Insurance Group" i Miroslav Miškić, generalni direktor ove osiguravajuće kuće, dobitnici su prestižne međunarodne nagrade najmenadžer i najkompanija godine u oblasti osiguranja u regionu jugoistočne i srednje Evrope.

Organizator izbora, koji je održan u Sarajevu, je međunarodna nezavisna Agencija za izbor menadžera godine, Evropsko udruženje menadžera i časopis "Euromanager".

"Svi naši zaposleni i ja lično smo u prethodnom periodu učinili mnogo kako bismo poslovali uspješno, bili prepoznatljivi kao jedna od vodećih osiguravajućih kompanija na tržištu, a da bismo, prije svega, stekli povjerenje klijenata i zajednice u kojoj poslujemo", rekao je Miškić. Dodao je da su iza sebe uspješno ostavili veoma zahtjevan proces rebrendiranja i organizacije poslovanja pod novim imenom "Wiener osiguranje Vienna Insurance Group" iz novog sjedišta Generalne direkcije u Banjaluci.

"Imamo veoma ambiciozne planove i planiramo da uradimo dosta na razvoju kompletnog tržišta osiguranja u zemlji, ponude, usluge, zapošljavanja, kao i na polju društveno odgovornog rada", kazao je Miškić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije