Tržište

Bisnode program Portfolio Intelligence od sada za tržište BiH

Bisnode program Portfolio Intelligence od sada za tržište BiH
Bisnode program Portfolio Intelligence od sada za tržište BiH

SARAJEVO - Bisnode je u četiri zemlje regije - Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i u Sloveniji, na tržište lansirao prvi program za poslovnu analitiku sa jedinstvenim sadržajem, pod nazivom Portfolio Intelligence. Ovaj program preduzećima pruža cjelokupnu sliku njihovog domaćeg i međunarodnog poslovnog okruženja – sliku kupaca, dobavljača, izvođača radova, konkurencije i ostalih partnera.

Portfolio Intelligence pruža mogućnost praćenja i kontrolu poslovnog okruženja, fokus na kvalitetne poslovne partnere i jednostavno poslovno planiranje sa jedinstvenom platformom.

Svako preduzeće je dio svoje mreže partnera, a uspješno je toliko koliko je uspješna njegova mreža.  Zato je jako bitno koga imate u svojoj mreži i kako sistematično je pratite.

„Ideju za Portfolio Intelligence dobili smo kada smo upoređivali financijski kvalitet preduzeća i kvalitet njegovog portfelja poslovnih partnera.  Otkrili smo, da su kompanije sa boljim kvalitetom portfelja i same financijski kvalitetne,“ izjavila je Špela Redjko, direktorica Bisnode BH.

Portfolio Intelligence namijenjen je stručnjacima i vodećem kadru sa područja financija, prodaje i marketinga većih kompanija kao i direktorima malih i srednjih preduzeća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije