Tržište

Jeftiniji roming za turiste iz Srbije

Jeftiniji roming za turiste iz Srbije
Jeftiniji roming za turiste iz Srbije

PODGORICA - Roming usluge između Crne Gore i Srbije od 1. juna biće jeftinije, što je veoma značajno za sve turiste koji namjeravaju ovog ljeta da posjete Crnu Goru, rekla je direktor Nacionalne turističke organizcije Željka Radak Kukavičić.

"Proces sniženja roming usluga je u toku. I taj segment je vrlo interesantan za sve koji namjeravaju da ovog ljeta dođu i uživaju u Crnoj Gori", rekla je ona. 

Crna Gora je predstavila raznovrsnu i bogatu turističku ponudu na "Beogradskom manifestu", koji je proteklog vikenda održan u glavnom gradu Srbije, i vladalo je veliko interesovanje za crnogorski štand.

Najavljujući dobru sezonu, Radakova je rekla da ove godine turiste dočekuju uređenije plaže, sa raznovrsnijom i kvalitetnijom ponudom.

Prema njenim riječima, sigurno će se dobro provesti i oni koji žele da samo uživaju u moru i kupanju, kao i oni koji žele da drugi dio dana iskoriste za šetnju i posjetu planinama i nacionalnim parkovima.

"Za sve imamo različite ponude. I cijene su vrlo pristupačne i različite, u špicu sezone već od osam evra u privatnom smještaju i od 30 evra u hotelima", istakla je ona. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije