Tržište

"Kredit sa pauzom" od jednog mjeseca

"Kredit sa pauzom" od jednog mjeseca
"Kredit sa pauzom" od jednog mjeseca

BANJALUKA - Sberbank Banjaluka je od marta ove godine uveo novi kreditni proizvod - "Kredit sa pauzom", koji se može koristiti kao nenamjenski kredit ili za refinansiranje postojećih kreditnih obaveza.

Kako su saopštili, tokom aprila ove godine Sberbank Banjaluka je vršio promociju novog kreditnog proizvoda u tržnom centru "Tropic" Banjaluka i u tržnom centru "Konzum" u Banjaluci. Tako su dvije Sberbank promoterke posjetiocima tih tržnih centara dijelile letke i balone u znaku novog proizvoda "Kredit sa pauzom", te detaljnije objašnjavale uslove ovog proizvoda.

Iz Sberbank Banjaluka su naglasili da "Kredit sa pauzom" nudi mogućnost korištenja pauze u otplati kredita u trajanju od jednog mjeseca u toku godine, tako da se kredit otplaćuje 11 mjeseci godišnje. Klijenti Sberbank Banjaluka određuju jedan mjesec u godini, tokom podnošenja zahtjeva u kojem imaju više finansijskih obaveza, te bi mjesečni anuitet kredita stvarao dodatno opterećenje u tom mjesecu.

Navode da Sberbank Banjaluka nudi mogućnost preskakanja upravo te jedne mjesečne rate, po veoma povoljnim uslovima. Maksimalan iznos kredita je 60.000 KM, rok otplate je do 10 godina, a kamatna stopa već od 4,39 odsto, bez žiranata i hipoteke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije