Tržište

Krediti do 7.000 KM za samo nekoliko minuta

Krediti do 7.000 KM za samo nekoliko minuta
Krediti do 7.000 KM za samo nekoliko minuta

Vodeći se potrebama svojih klijenata, UniCredit Bank je obogatila lepezu pogodnosti najprodavanije kreditne kartice na bh. tržištu - VISA Classic kartice UniCredit Bank.

Korisnicima VISA Classic kartice UniCredit Bank pružena je mogućnost realizacije najbržeg gotovinskog kredita na tržištu uz povećan maksimalan iznos kredita na 7.000 KM, te produžen rok otplate do 36 mjeseci.

VISA 36 gotovinski kredit realizuje se bez hipoteke, depozita i sličnih instrumenata osiguranja, u bilo kojoj poslovnici UniCredit Bank, u samo nekoliko minuta.

S novim pogodnostima, korisnici VISA Classic kartice UniCredit Bank sada imaju više mogućnosti.

Omogućena je kupovinu roba i usluga uz beskamatno odgođeno plaćanje do 50 dana, na svim prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu.

Takođe, moguća je i isplata  gotovine uz beskamatno odgođeno plaćanje do 50 dana, na bankomatima i drugim isplatnim mjestima u zemlji i inostranstvu.

Sa VISA karticom moguće je kupovati roba i usluga do 24 rate bez kamata i naknada na posebno označenim prodajnim mjestima u BiH.

Za sve korisnike tu su i VISA 36 gotovinski kredit sa rokom za otplatudo 36 mjeseci. Ovi krediti se odobravaju za samo nekoliko minuta u svim poslovnicama UniCredit Bank.

Korisnici imaju mogućnost provjere stanja raspoloživih sredstava za potrošnju na bankomatima UniCredit Bank.

Detalje o svim pogodnostima VISA Classic kartice UniCredit Bank moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, ali i putem besplatnog info telefona 080 081 051, info adrese: [email protected]  ili web stranice www.unicreditbank.ba .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije