Tržište

Nova akcija Mtela: Isti broj novi kroj

Nova akcija Mtela: Isti broj novi kroj
Nova akcija Mtela: Isti broj novi kroj

Ako ste razmišljali o promjenama na bolje, svoje odluke započnite prelaskom u Mtel mrežu. Kompanija Mtel vam nudi odlične popuste i bonuse, a što je najvažnije svoj dosadašnji broj ćete zadržati zajedno sa pozivnim brojem i sami kreirati paket po svojoj mjeri.

Možete odabrati postpaid tarifu Moj Mix uz koju sami birate kombinaciju minuta, poruka i /ili mobilnog interneta koja najviše odgovara vašim potrebama. Ukoliko se odlučite za ovu tarifu uz minimalan period trajanja ugovora od 24 mjeseca, uživaćete u popustu u visini od 50% na cijenu mjesečne pretplate izabranog tarifnog modela za prvih šest mjeseci.

Odaberete li Frend (Mtel prepaid tarifu), za svaku dopunu glavnog računa putem elektronske dopune u iznosu od 5,00 KM i više, u toku 90 dana od dana prelaska, dobićete na bonus računu bonus u iznosu 100% od iznosa dopune glavnog računa putem elektronske dopune. Frend račun možete elektronski da dopunite na bilo kojem prodajnom mjestu m:tel-a ili kod ovlaštenih posrednika.

Ako ste neodlučni i ne znate da li da odaberete prepaid ili postpaid, Mtel vam nudi tarifu Kombinuj.  Ovaj tarifni model je spoj postpaid i prepaid pogodnosti Mtel mobilne telefonije. Korišćenjem Kombinuj tarife možete kontrolisati  i ograničiti svoje mjesečne troškove dogovorenom pretplatom, a uz mogućnost dopune računa klasičnom Frend dopunom. Odlučite li se svojim prelaskom u Mtel mrežu za ovaj tarifni model,  za svaku dopunu glavnog prepaid računa putem elektronske dopune u iznosu od 5,00 KM i više, u toku 90 dana od dana prelaska, dobićete na bonus računu bonus u iznosu 100% od iznosa dopune glavnog prepaid računa putem elektronske dopune.

Vaše je samo da odaberete paket po svojoj mjeri i uživate uz isti broj, ali novi kroj.

Da biste prebacili broj u Mtel mrežu potrebno je da na prodajnom mjestu Mtela podnesete zahtjev za prelazak, uz priloženu potvrdu o izmirenju obaveza prema prethodnom operatoru ili ako ste prepaid korisnik, uz SIM karticu i PUK broj.

Ponuda vrijedi do kraja septembra 2015. godine.

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite web stranicu mtel.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije