Tržište

Popust na proizvode Braun Oral B na Gazprom benzinskim stanicama

Popust na proizvode Braun Oral B na Gazprom benzinskim stanicama
Popust na proizvode Braun Oral B na Gazprom benzinskim stanicama

Zahvaljujući novom programu lojalnostina GAZPROM benzinskim stanicama, svi potrošači mogu kupiti proizvode iz programa BRAUN i ORAL B po cijenama nižim i do 50 odsto.

Pravo na popust kupci ostvaruju kupovinom i sakupljanjem markica.

Markice se izdaju na kasi GAZPROM benzinskih stanicai to za svakih potrošenih 10KM za vlasnike manjih vozila (putnička vozila, kombi, kedi, minibus), dok vozači teretnih vozila i autobusa stiču pravo da učestvuju u ovoj akciji kupovinama u vrijednosti od 20KM.

Sa 5 sakupljenih markica potrošači proizvode BRAUN i ORAL B mogu da kupe uz popust od 20 odsto, dok sa 15 sakupljenih markica ostvaruju pravo na sniženje od čak 50 odsto.

Kupci na bilo kojoj GAZPROM benzinskoj stanici mogu dobiti i sakupljačku knjižicu za markice.

Akcija će trajati do 31. decembra ili do isteka zaliha. Dodatne informacije, kao i same proizvode kupci mogu pronaći i pogledati na bilo kojoj od 27 GAZPROM benzinskih stanica u BiH.

U ponudi su vrhunski proizvodi marke BRAUN, kao što su "Cruzer 5 Face" i brijač "390 cc 4" za muškarce. Što se tiče proizvoda za dame, tu su pegla za kosu "ESS" koja omogućava precizno stilizovanje, kao i "Epilator 7751" i "Epilator face 810".

Proizvodi ORAL B takođe su odavno poznati, a četkice "D16" i "Triumph D32" koje su u ponudi na benzinskim stanicama GAZPROM donose nova poboljšanja.

Mreža benzinskih stanica GAZPROM pripada premium segmentu balkanskog tržišta goriva. To je mjesto gdje potrošače očekuje najbolje, gdje će se odmoriti, natočiti gorivo, predahnuti pred nastavak putovanja i kvalitetno provesti vrijeme. Potrošačima pružaju sve što im je neophodno da se tokom putovanja osećaju sigurno i zadovoljno, a novi proizvodi BRAUN i ORAL B će obogatiti ponudu na GAZPROM benzinskim stanicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije