Tržište

Qantas poboljšao ponudu za tržište Srbije

Qantas poboljšao ponudu za tržište Srbije
Qantas poboljšao ponudu za tržište Srbije

BEOGRAD- Australijska nacionalna aviokompanija "Qantas" je značajno poboljšala ponudu za tržište Srbije, omogućivši nove konekcije za svoje letove iz Dubaija prema australijskim gradovima i to po cijenama znatno nižim od konkurentskih.

Otkada je prošle godine "Qantas" raskinuo istorijsku saradnju sa Britiš ervejzom na "kengurovoj ruti" između Evrope i Australije i uspostavio saradnju sa arapskom aviokompanijom Emirejts, premještena je i glavna čvorišna tačka iz Singapura u Dubaji, prenosi portal "Aviokarta.net"

Taj grad je sada postao glavna kapija za evropske putnike na letovima kompanije "Qantas" ka Australiji.

Putnicima je od prije nekoliko dana omogućeno da do Dubaija dolete ne samo avionima Emirejtsa već i njegovog srednjelinijskog partnera Flajdubajia.

Zahvaljujući saradnji sa Emirejtsom, glavnim partnerom Flajdubajia, od nedavno i putnici iz Beograda mogu da koriste novu vezu preko Dubaija sa Australijom.

Putnici iz Srbije mogu da do Dubaija koriste letove Flajdubaija, a dalje ka Melburnu, Sidneju, Brizbejnu, Adelejdu i Pertu lete avionima "Qantasa" i da za to putovanje plate cijenu karte prema cjenovniku i pravilima te australijske kompanije.

Redovne cijene povratnih karata sa svim taksama i doplatama su oko 1.100 evra i to predstavlja možda i najbolju ponudu za putovanje ka najudaljenijem kontinentu.

Aviokompanija "Qantas" u Beogradu ima svoje prodajno predstavništvo koje je zaduženo za tržište Srbije, ali i bivše Jugoslavije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije